Hooikoorts

Heerlijk zomerweer met een verfrissend briesje! Helaas is deze periode niet voor iedereen zo prettig. Veel mensen ervaren deze periode klachten die veroorzaakt wordt door hooikoorts. Wij bieden de mogelijkheid om deze klachten bij hooikoorts, middels het Medical Taping Concept, te verlichten. 
 

Ongeveer 20% van de Nederlanders heeft in meer of mindere mate last van hooikoorts klachten. Medicatie tegen de verschijnselen hiervan zijn niet altijd even effectief. CureTape heeft eennieuwe tapemethode ontwikkeld die in veel gevallen een positief effect heeft bij de bekende hooikoorts verschijnselen (branderige ogen, traanogen, loopneus, verstopte neus, benauwdheid etc).

Omdat de tape geen negatieve bijverschijnselen kent, is het een veilige manier van behandelen, die voor iedereen geschikt is om te proberen. De tape geeft meestal na 1 x aanbrengen verlichting van de klachten, maar kan indien nodig vaker worden toegepast.

 

 

Kosten zijn 20,- per tapesessie (inclusief tape). 

Let op: Deze tape-methode betreft geen fysiotherapeutische behandeling en komt om die reden niet in aanmerking voor vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar.


Bent u benieuwd of deze nieuwe methode ook voor uw klachten verlichting kan brengen? Neem contact op met de praktijk op 055 - 3660392 of mail.