Onze diensten

ZwangerFit / MamaFit

 

Momenteel start de les op maandagavond om 19:30!


Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Een prachtige periode in je leven is aangebroken. Een periode waarin jij de nodige lichamelijke veranderingen ondergaat. Speciaal voor zwangeren verzorgen wij de cursus ZwangerFit. Tijdens deze cursus leer je je veranderende lichaam kennen en goed te grbuiken tijdens je zwangerschap, je bevalling en na de geboorte van je kindje. In deze atieve zwangerschapsbegeleiding waarin verantwoord bewegen en trainen centraal staan, wordt je begeleid door een opgeleide ZwangerFit trainer / coach. 


Inhoud van de cursus

De ZwangerFit / MamaFit cursus bestaat uit een actief deel en een informatief deel. Elke week sport je een uur en 1 keer per maand kan je een coachingsles bijwonen waarbij alles omtrent je zwangerschap en bevalling besproken wordt. Onderwerpen die je kunt verwachten zijn onder andere bekken / bekkenbodem, start van de bevalling, ademhaling, kraamperiode en een partnerles. 

De wekelijkse actieve lessen starten met bewegen op muziek als warming-up en het optimaliseren van je conditie door middel van cardio-apparatuur. Daarna is er aandacht voor verschillende oefeningen voor romp, armen, benen en oefeningen die je rug- en bekkenbodemklachten helpen voorkomen of verminderen. Iedere les sluit af met ontspannings- en ademhalingsoefsoefeningen, waarbij bewustwording van de bekkenbodem centraal staat.


Wanneer starten met ZwangerFit / MamaFit

Je kan starten met ZwangerFit vanaf je 12e zwangerschapsweek en doortrainen tot je bevalling. Ongeveer vier tot zes weken na je bevalling kun je MamaFit weer oppakken. Tot wanneer je MamaFit nodig hebt is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Op maandagavond is er een actieve les van 19:00 - 20:00 en van 20:15 - 21:15. Elke tweede maandag van de maand is er van 19:45 - 19:30 een coachingsles.

De lessen worden gegeven in de oefenzaal van onze locatie in Zevenhuizen (Pythagorasstraat 10).
 

Kosten

Inschrijfkosten eenmalig per zwangerschap (pre- en postpartum)  € 15,00
10-Rittenkaart (12 weken geldig)  € 105,00
5-Rittenkaart (7 weken geldig)  € 52,50
ZwangerFit 10-Rittenkaart + 4x Coaching  145,00
4 Losse coachingslessen (11,00 per les)  € 44,00
Proefles  € 12,00
   


Je begint altijd met een 10-Rittenkaart, er wordt dan gedurende 12 weken een plaats voor je vrij gehouden. Vanaf 32 weken zwangerschap en na de bevalling is het ook mogelijk om voor 5x te betalen. Mocht je na de eerste keer toch vinden dat ZwangerFit niets voor jou is, wordt alleen een proefles in rekening gebracht. Na de eerste of tweede les ontvang je een nota via de mail. Je kan deze betalen via iDeal.

ZwangerFit is een erkende zwangerschaps-cursus en wordt door veel zorgverzekeraars, afhankelijk van het pakket, (deels) vergoed. 

Inschrijfformulier ZwangerFit

Inschrijfformulier MamaFit    


Video

 


Binnen onze praktijk is Linda gespecialiseerd in het geven van ZwangerFit / MamaFit